ST. PŘÍPRAVKA C (r. 2006): Skvělé výsledky na halových turnajích!

29.03.2016 09:25

Tým STARŠÍ PŘÍPRAVKY C (ročník 2006) se v halové sezoně zúčastnil dvou dlouhodobých turnajů a dvou turnajů jednodenních. Účast na turnajích byla pro tým příležitostí porovnat vlastní fotbalové dovednosti s kvalitními týmy ze sousedních okresů. Kluci získali spoustu zkušeností a dosáhli parádních výsledků.

1. Zimní liga Dynamo pro roč. 2006

Prvním vícekolovým turnajem byla Zimní liga na SCM Složiště pořádaná klubem Dynamo České Budějovice. Přípravce TJ Hradiště se na poslední chvíli podařilo probojovat do finálové skupiny. V nadstavbové části odehráli se všemi týmy vyrovnaná utkání a skončili po třech výhrách na skvělém 4. místě - pouze porážky s týmem Písku a SKP o jediný gól jim neumožnily získat medaile.

Závěr: Turnaj je dobře organizován, fotbalové zázemí je výborné, startovné nízké.

2. Jihočeská zimní halová liga v Týně pro roč. 2006 a ml.

Jednalo se o pětikolový turnaj hraný ve sportovní hale v Týně nad Vltavou, kterého se zúčastnilo deset týmů z jihočeského kraje. Po odehrání třech kol základní části se tým Hradiště probojoval do finálové pětice, kde mu v konečné tabulce patřilo vynikající 3. místo za neporaženým týmem Vimperku a týmem Táborska.

Závěr: Organizace bezproblémová, kvalitně a vyrovnaně obsazený turnaj (bezkonkurenční Vimperk a pak sedm výkonnostně srovnatelných týmů). Zázemí dobré.

3. Halový turnaj v Milevsku pro roč. 2005 a ml.

Potřetí v řadě se tým zúčastnil tradičního halového turnaje starších přípravek v Milevsku. Turnaje se zúčastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin. Náš tým roč. 2006 postoupil i v konkurenci starších soupeřů do semifinále, kde po velikém boji zvítězil. Ve finálovém zápase již nedokázali hráči najít další síly a s týmem Milevska prohráli. Konečné 2. místo bylo velikým úspěchem.

Závěr: Organizačně nedobře řešeno – hodně týmů na jedno hřiště, dlouhé a nerovnoměrné pauzy. Zázemí slušné. Medaile, poháry, ocenění jednotlivců, spousta cen pro každé dítko.

4. Halový turnaj v Příbrami pro roč. 2006 a ml.

Zakončení halové sezony dopadlo výtečně. Z příbramského turnaje přivezl tým TJ Hradiště zlaté medaile. Turnaje se účastnilo osm týmů z jihočeského a středočeského kraje. Ze skupiny tým Hradiště postoupil z druhého místa a následně v semifinále zdolal tým 1. FK Příbram. V napínavém finálovém boji s týmem MAS Táborsko rozhodovaly po remíze až pokutové kopy. Díky dvěma proměněným penaltám TJ Hradiště celý turnaj vyhrálo!

Závěr: Organizace turnaje bezproblémová, zázemí výborné. Týmy výkonnostně vyrovnané.

vedoucí mužstva Martina Klementová

Zpět